neljapäev, 29. märts 2007

täna ja nädalavahetusel

Kevadväsimus on natuke peal, ei taha enam midagi teha: tööd, kooli, lõputööd. Tahaks vaid niisama õues olla ja nautida päikest, vähemalt senikaua kui seda on. Liikluses on juhid samuti ebameeldivalt närvilised. Nt täna paldiski maanteel 70ses tsoonis sõitis üks auto konkreetselt ette, sundis tegema vastiku äkkpidurduse. Ok vbl ta ehk ei osanud hinnata kaugust vms, aga meie kui esimesel rajal sõitjad saime pidurdada, siis teise raja autojuhtidel võis küll võbina sisse ajada, kui mees lihtsalt lõpetas pöörde ja jätkas sõitu kahe rea vahelt. Puht uudishimust (et tahaks kohe näha, kes roolis on) sõitis tok talle järgi ja näitas käemärkidega "idioodi" märki, mille peale mees ilmselgelt hakkas oma üleolekut näitama ja tegi manöövri, millega üritas meid autoga teelt välja rammida. Külgvahe oli 70km/h-se kiiruse juures mõned sentimeetrid. Võttis korraks seest kõhedaks küll.Ma olen liikluse suhtes suht tundlik ka.
Muidugi polnud ilus näidata mehele mingeid märke, aga sellised asjad tulevad impulsiivselt. Ja ma arvan ,et kui ma oleks roolis olnud, oleks samamoodi reageerinud (mitte selle mehe moodi,vaid tokko moodi siis). Aga vähemalt teoorias võib püüda sellest olukorrast õppida, et roolis on igasugu temperamendiga inimesi ja pigem tuleks püüda end tagasi hoida, ükskõik kui idioodina ta tundub. Loll ei õpi sellest "väljanäitamisest" samuti midagi juurde. Järgmine kord paneb pambusesse, siis on karistus käes.
Õnneks algab nüüd nädalavahetus. Yess! Homme hommikul plaanis väike Aqua gym trenn, siis lähen Mannu juurde Kadrioru ilustuudiosse protseduuritama, õhtul on Guuguu sünnipäev kakumäel. Laupäeval tähistame Katu tibu esimest sünnipäeva ja sealt otse kindlasti aasta ühele parimale üritusele www.tam.ee/maskiball . Võin julgelt hõisata, sest eelmisel maskiballil olin samuti kohal ja see oli tõesti unustamatu. Glehni loss oli totaalselt ringi ehitatud, ei tundnud ausaltöeldes äragi, seekord on kuuldatavasti veelgi suurem üritus. Muljetest siis, kui see juba nähtud on;D Muidugi huvilistel on võimalik veel TTÜ meeskoori liikmetelt pileteid omastada (ma arvan vähemalt). Aga kel huvi,see kiirustagu, sest kohapealt ei saa ja piletid on vaid piiratud koguses.

Tere nädalavahetus,
teile tsaupakaa!

Kommentaare ei ole: