esmaspäev, 19. märts 2007

NV


See oli kindlalt üle pika aja PARIM nädalavahetus, no ses mõttes, et nii palju positiivsust pole ammu ühte nädalavahetusse ära mahtunud. Nädalavahetus on see aeg, kus tavaliselt argipäevatööst välja puhatakse, aga NO SELLISTELE nädalavahetustele tuleks kindlasti veel paar "lisapuhkepäeva" võtta, et konkreetselt nädalavahetusest puhatud saaks:)
Minu nädalavahetus algas juba neljapäeva õhtul, kui Heleniga meestevaba õhtut veetsime, mis teatavasti siiski meestevabaks ei jäänud, aga see selleks. Reedel magasin kella 2ni ja siis sättisin kokkutulekule minekut. Möllasime jällegi varaste hommikutundideni. Suures peohoos sai lubatud külla minna nii mõnelegi inimesele, hoolimata hommikusest väsimusest seadsime laupäeval end koos Liisu ja Mannuga Haiba poole teele... või noh väiksed sissepõiked siia-sinna käisid nö asja juurde. Lõpuks siiski jõudsime kohale. Külastasime siis Effi. Pidime veel mõned külaskäigud tegema, aga aeg kulus nii märkamatult, et jätsime need järgmisesse korda. Kusjuures parima "sõbra" tiitel kuulus vaieldamatult Batteryle, teisele kohale patseerus Must Kohv. Ühesõnaga kui linna tagasi jõudsin, olid rampväsinud. Ilmastikuolud olid suht kehvad ja väsimus ja valgusfooridele tähelepanu koondamine võttis peaaegu silmanägemise. Viisin Mannu esmalt Tabasallu, siis käisin veel musi juures Sindbadis ja sealt eedasi lihtsalt enam ei suutnud iseseisvalt minna. Õnneks on olemas ühistransport taksode näol:)Koju jõudsin küll, aga ärevus oi sees ja otsustasin ikka seni üleval olla, kui mus ka koju tuleb.
Et nagu ühapäeval oleks võinud puhata, oh kus sa sellega. Tiirutasime poes, siis tundus, et "tahaks midagi teha" (peaasi ,et üksi kodus konutama ei peaks, sai nagu jub pidutemise rütm sisse...) Nii siis läksime Hipi ja Liisaga esmalt Babypacki, helistasin Mardile, et ta vaataks ,kas kohti on, aga tal oli suht töine.. Ühesõnaga tšekkisime asja üle, aga kohti polnud, siis sõitsime Keilasse- Alibi pubi oli väga nõme, et keedusime sinna jäämast, lõpuks maandusime Hüüru veskis ja tellisime terve suure lõhe. Tasus proovimist! Maitsemeeled said oma osa kätte:) Õhtul kodus lugesin veel "Kärbeste jumala" läbi ja nii see kõik möödus. Lõputöö ei tulnud mõttessegi- vahel on hea oma mõtetega kuskil hoopis mujal olla ja ma ei tunne isegi süümepiinu:)
pilte, siit http://vips2.myphotoalbum.com/ endiselt.

Kommentaare ei ole: