reede, 16. märts 2007

Seikluste ring

Kuigi keskööks oli väsimusepoiss tegelikult juba silma pugenud ja juba kahtlesingi, kas üldse viitsin välja minna (musi kaissu pugemine tundus palju ahvatlevam), osutus eilne tšikkide õhtu üsna omapäraseks ja huvitavaks. Esiteks Amigosse Padarile me siiski ei jõudnud, a see eest maandusime juhuse tahtel kuskil vanalinna x pubis, kus meile mängis mingi x bänd (nime ei mäleta, aga nad andsid mulle igatahes enne lahkumist mingisuguse visiitkaardi... peaks uurima) ja kaaslasteks olid mingid x tegelased, kes osutusid üsna meeldivateks inimesteks.
Bänd mängis väga häid lugusid, selliseid forever green hitte nagu Googoo Dolls- Iris, Oasis- Wonderwall jne no just sellist muusikat, mis mulle meeldib, aga lugude kvaliteet oli suht kräp-räp. No bänd esiteks koosnes kahest inimesest, kes mõlemad mängisid kitarre, trummid tulid väga halva kvaliteediga fonolt, basskitarri nt üldse ei olnud. Kohe alguses häiris see, et need kaks kitarri ei olnud samas häälestuses ega ma kade olnud, tegin märkuse, et palun pange häälde. Tüübid jäid vahtima- huh Whaaat? Mingi inglise bänd oli :D a no, kui häälestatud said, siis oli juba teine asi, lood kõlasid juba palju parematena. Aga pärast bändi esinemist palus luba nende kitarri kasutada üks suvaline tüüp rahva seast. Täitsa lõpp, ma lihtsalt vahtisin suu ammuli. See mees tegi kitarril selliseid helisid, mida ei anna kirjeldada. Kui lavale ei vaadanud, siis võis kõrva järgi öelda, et laval mängib 3-4 kitarristi. Rahvas oli samuti jummala pöördes. Tüüp mängis 2 lugu ja kadus saali tagumisse nurka, kus ta üksi istus. Inglasest kelner seletas meile, et too mees, kes esines, on inglismaal mingi tuntud kitarrist, kes mängis Londoni Filhrmoonia Orkestris, aga autoõnnetuse tõttu ei saanud ta tükk aega oma käsi kasutada ja praeguseks mees alles taastab oma võimeid.
Natukese aja pärast tuli kitarrivirtuoos meie lauda istuma ja rääkis kõigest lähemalt. Väga huvitav! ei hakka siin pikalt ja laialt seletama, aga pmst on Sean üks väga nõutud muusik, kes on teinud koostööd nt Aerosmith-iga ja loetelu oli päris pikk, aga ma ei suuda praegu meenutada.Järgmisel laupäeval läheme tema kontserdile igatahes! See mees ja tema muusika on omaette elamus, tõsiselt! ahaa ja kusjuures eestlased on ta juba samuti avastanud- ta teeb koostööd juba Maarja Liis Ilusaga, Mikk Saare jm tegelastega. Ta kutsus meid isegi külla, kuid eile oli juba liiga hilja. Igatahes ma usun ,et Seanist eesti rahvas kuuleb veel;)
Lahkudes rääkisime natuke veel bänditüüpidega ja võtsime isegi laulu üles. Heh bändimehed olid nii vaimustatud, et surusid mulle oma bändi esinemisgrafiku ja muud paberid näppu, et tuleksin nendega järgmine kord koos lavale:-)
Hiljem käisime veel paaris vanalinna kohvikus ja pubis, aga kõik olid nii kahtlasi inimesi täis, et otsustasime hoopis kojumineku kasuks. Ühe setskonnas olnud noormehega oli meil üks tee, nii otustasimegi mustamäe suuna võtta.
Mõne tunni pärast algab juba uus üritus. Juuksuris veel vaja käia ja algab uus seikluste ring;)

Kommentaare ei ole: