pühapäev, 4. märts 2007

Kaja Rockikas v Rocki Kajakas

Nonii, tsiteeridest Jürit "Lubasime enne valimisi Rokkida. TEHTUD!" Just eilne Kaja Rocki Grande Finale on nüüdseks seljataga. Oleme enda esinemisega rahul, mis ongi põhiline. Tegime seda, mida antud hetkel suutsime. Auhinnalisele kohale ei jõudnud, aga meie mees vähemalt võitis, jee. Tõnis noh. Witche `s Brew!

Käis väga tihe rebimine, kuni lõpuni välja. Publik oleks oodanud poodiumile pigem Rock Crime-i, aga minul on siiski hea meel selle üle, et just WB oli see, kes esinemise Õllesummeril võitis:) Minu meelest on WB ehedam kui Rock Crime. Viimased pakuvad natuke üle, kuigi jah ei välista, et neid laval jälgida on päris huvitav. Aga no see komejant, mis pärast võitja väljakuulutamist ja isegi pisut enne seda, oli küll hale. Ma usun, et nad tõmbasid nii mõnegi inimese silmis endale vee peale. Nimelt tulid noored välja väitega, et WB on rip off Rock Crimest. Et WB olevat enamus lavalisi nüansse just nende live-idelt üle võtnud. Hmmm kui nüüd küsida, kas te teate Rock Crime-i? :D Ma arvan ,et enamus ei tea. Kas teate WB-d? EI, eks. Kaks täiesti tundmatut bändi teevad selliseid asju, mida sada bändi on juba varem teinud ja väita, et see on just nende järele tegemine, on naljakas:) Siiski minul on just pigem heameel WB üle, kuna RC läks välja vaid võidu peale ja tuli välja, et nad kaotada ei oska, näitab nii mõndagi... just seepärast meeldiski WB võit, kuigi ma ei kuula sellist muusikat. Igatahes palju õnne parimale, Witche `s Brew-le!

Ja thanks nendele paljudele inimestele, kes kohale tulid. Väga äge oli üle pika aja ntx Merilini näha:) Samuti polnud ammu Kristjanit näinud, tema jaoks vist oli see üldse meie esimene konsa. Veel kuuluvad tänud kallile Katule, kes on meie suurim ja ägedam fännitar. Hea meel oli näha ka ESA, Henrit-Liisat, Silvot, Antonit ja kõiki teisi, kes üritust nautisid.
Hiljem käisime kogu kambaga Osmanis söömas-joomas :D Ja chillisime mõned tunnid. Pikalt seekord ei jõudnud. Väsimus oli suhteliselt suur, sest eelmisel ööl, läks Riski mängimine sutsu pikale- 4ni öösel olime siis Henri- Liisa manu, koos Jüri ja Tokkoga. Hommik oli suhteliselt keeruline- ärkasime täpselt 2,5 tundi enne Kaja Rocki soundchekki, ehk kiire söök-jook, riietumine ja hops kohe lavale, ime pole ,et õhtu ära väsitas:P
Aga noh, nagu öeldud, oleme üritusega ja enda esinemisega rahul:)
Offtopic, JEEE Reformikas võitis! oleks võinud mõned mandaadid rohkem saada tglt, et nad ei peaks Kesikutega koalitsiooni moodustama, pigem võiksid koos IRL-ga teha, aga kahjuks ei saa kokku mandaate. No eks näis. Aga võit on põhiline! Heh, kusjuures manitsesin enda vanaisa isegi keset tööpäeva hääletama minema, kes pole kunagi valimas käinud. Kurjustasin isegi ,et ma kontrollin, kas tal ON ikka käidud. Ja veidi aega hiljem helistas ta tagasi ja ütles nagu pailaps "No käisin siis ära, nagu sa käskisid":D Hääl loomulikult Reformile:)
Ok aga nüüd kõik, homme vaja hommikul krips-kraps olla:) Aga sellest täpsemalt juba siis, kui käidud/tehtud ja pildid käes on:)


Kommentaare ei ole: