laupäev, 17. märts 2007

kokkutulekust

Eilne kokkutulek õnnestus 100%liselt, kuigi tegelikult ju mingeid kriteeriumeid ei olnud. Ma ei osanud sellelt kokkusaamiselt küll nii palju loota, kui sellest lõpuks välja tuli. Täh kõikidele kallitele kaaslastele, kes viitsisid kohale tulla ja üritust oma kohalviibimisega kaunistasid:) Peaks mainima, et inimesed TÕESTI on ilusad ja head! (Kuigi igalühel omad vead ja mõned ehk isegi on sead: ohoh mis luuleread:D// eelnev mõttemõlgutus ei käinud üldsegi mitte klassikaaslaste kohta...)
Ainuke asi, mis oli imelik, oli see, et alkohol oli oma mõju kaotanud. No esmalt alustasin pisangitamisega, siis Tequila.. aga tulemus oli 0. Isegi mingit surinat ei olnud sees. Ei, selles ei ole midagi halba, aga huvitav lihtsalt, miks ei mõjunud- eriti veel peale seda, et ma sõin esimest ja viimast korda alles k 7 õhtul ja see vähene oli tõesti vaid 2 ampsu riisi. Tavaliselt on tühja kõhu ja alkoholi koosmõju tiba teistsugune olnud. Just wondering;8
Aga üritus ise oli super+ Ja ma siiralt loodan, et näen ka neid inimesi, keda varem ei näinud veidi tihemini kui 8 aasta tagant. Selleks on juba täna osade inimestega väike trippimise tuur plaanis. Läheme siis oma vanasse kodukohta ja külastame seal elavaid vanu sõpru tuttavaid ja veedame laupäevaõhtut.
Rahulolu on mõnus tunne:) Ja hea on teada, et inimestel läheb hästi:)

Kommentaare ei ole: