neljapäev, 8. veebruar 2007

TPS-i kitarritudengi väike pildiblog

333Siit see alguse saigi, pisik oli varem sees, aga tõsise "viiruse" levitas edasi herr Kõrvits. JA tänud temale!:) Esimene oli vist kõige jubedam esinemine, sest puudus kindlus ja pealegi tuli esineda presidendiproua, Rüütlile, mis lisas asjasse veelgi "särtsu". Looks oli tol korral T. Mägi "Leib jahtub" Rahvuslik värk, vabariigi aastapäeva puhul.. heh, aga kui praegu sõna "Leivalugu" kasutada, teeb see vaid suurt nalja. Eks see oli ka nats naljakas. Aga olime püüdlikud, tegime ära ja midagi hullu nagu polnudki (praegu mõeldes). Eks me harjutasime ka palju, nagu ka pildilt näha, isegi viimasel minutil enne esinemist sai väike "lihv" veel koridoriski tehtud.
Teine esinemine oli juba palju kindlam, kuigi lood olid päääris rasked, praegugi ilma harjutamata, ei mängiks neid esimese korraga ära. Mingid spets bassikäigud olid vahele mõeldud, mis tegelikult meie taseme juures olid väga rasked- 3 kursuse türdukud, kes kolmandat aastat kidras "käisid", vaatasid suu ammuli... nende esinemised olid ainult duuris Am Am Am C C C G G G , heal juhul barree ga F ka. Aga meie lugudeks olid tol korral "Raagus Sõnad" ja minu mittelemmikuim R. Valgre "On kevad tulnud taas"



3333Tallinna Vanalinna päevad, muusika muuseumis. Oli suhteliselt omapärane üritus, selline mõnusa auraga ja puha, übritsetud sai oldud vaid muusika-inimestest, kes kõik demonstreerisid oma oskusi, kusjuures kava oli tookord pikim, mis me üldse teinud oleme, sest enamasti on meie esinemised kuskil kontserdi vahepeal.. no nii paar lugu, aga tookord sai terve kava tehtud. Kusjuures mängitud sai ka ühte minu lugu "In a deep sleep", millele tookord mingi kanooniline intro sai tehtud, aga praegu seda enam küll ei mäleta, sest pärast vanalinnapäevi ei ole seda lugu sellisel kujul mänginud, päris huvitav oli, peaks meelde tuletama..
Kõik küsivad, kas ma Idolsist võtan osa, ei, EI võta. Miks? Sest ma lihtsalt ei taha, ma ei ole selle jaoks piisavalt hea ja üleüldse seekord ei ole nagu tahtmist, aga see ei tähenda, et mul teistele "staarikspürgijatele" soovitust ei oleks:D Et siis stiilinäide staari naeratusest,
vähemasti Rock Hotelli staari omast. Tehke järgi! JA pool võitu on juba käes:P





333Kutid on meil šikid, eks!:D






Ja üleüldse on meil vääääga mõnus seltskond koos.4444
(vasakult Tok, herr Kõrvits, Kristin, Viivika, mina ja Priit)















3333Vahepeal on päris palju esinemisi olnud, mida ma siin praegu ei kajasta, aga see siin on viimane, mis toimus koolis 70. juubeli puhul. Kusjuures see oli kindlasti 1 neist esinemistest, mis oli kõige nauditavam. Põhjus ilmselt meie arengus ning üldse terviklikkuses nii vokaalses kui instrumentaalses osas.

Luv u guys;D Jätkame?!

3 kommentaari:

KikuRiinu ütles ...

arvata võib, et jätkame..:D ja mida pildid.. uuh! :D

vips ütles ...

:D pole häda miskit:P Näitaks pildid heli kah...

KikuRiinu ütles ...

hahahhaaa - oh seda õudust. :D mitte et ma suurt mäletaks, mida õudust ta siis näidata võiks - praegu on meelde jäänud nii, justkui oleks kõik esinemised superhästi välja tulnud (mida ilmselgelt ei ole, aga.. mälu on lühike). :D