teisipäev, 13. veebruar 2007

Organiseerimatus


Mhmh, positiivsus eksole. Kus sa nüüd oled?! Ei pane imestama tegelikult üldse, 2 minutit koolis suudab selle kõik ära nullida. Iseenesest koolil ju midagi viga pole, aga see organiseerimatus, see on ebanormaalsuse tipphetk. Esiteks pidi meil tänane loeng toimuma kell 10.10 ehk siis planeeritust 2h varem (algselt oli kavas 12). Eile helistati, et tõstetakse hommiku peale. OK, pole hullu, saakski varem asjadega valmis. Aga kohale jõudes selgus, et EI, loeng toimub ikkagi k 12. No on tore! Esiteks planeerisin ma seal loengus 3 ja poole h asemel nagunii ainult tunni olla, et 12ks kitarritundi minna, aga kuna nüüd see alles 12st hakkas, siis tundus nagu mõttetu sinna üldse minna, kuigi viibisin seal siiski 15 minutit, et nö sissejuhatav osa ära kuulata. Tore!
See ei ole üldsegi veel kõik. Esiteks peaks meil loengud olema kahel päeval nädalas, aga kuna meie erialaseminari grupi õppejõud ei saa teisipäeval ja kolmapäeval (nagu muud loengud on), siis peame special selleks loenguks neljapäeval kah kooli minema (Y) Ok, hakib nädalat ja võtab tööaega ära, aga mis siis.. Ehk siis aeg pidi olema k10 ja kestma kuni 12ni. Täpselt kell 13 on üks aktus, kus kidrabändiga peaksime esinema ja sealt otse lubasin Kristiina juurde minna, ehk juba 14ks ja 17 statusesse.. ehk üks tihe jooksmine AGA TÄNA tuleb välja, et see loeng toimub hoopis k 11-15, kuskil koolist väljas üldse. Ma ei tea kesklinnas vms. NO tore on, kuidas saab hakata üldse teiste asjadega arvestama, kui igaüks tõstab loenguid oma suva järgi ringi ja kusjuures ega teistele ju midagi ei teatata. Pmst õppejõul on ju list olemas, raske on informatsiooni edastada, vajutades send nuppu?! Ma ei tea, tere tulemast tagasi kooli!
Tegelikult mul on selline mõte, et tuleks kehtestada nö "esimese variandi" reegel, et nii nagu esimesena planeeriti, nii ka jääb, sest no ma ei tea, meist nii paljud töötavad praegu lasteaedades ja teevad oma graafikuid loengute järgi, aga üks tõstab loengu ringi nii nagu talle meeldib, teisele ei sobi jälle see, lepib omakorda õppejõuga mingi muu aja, et VÕIKS hoopis selle loenu SINNA panna, samas teised midagi ei tea, see ei ole normaalne enam. Aga see on alles algus, täna oli ju kevadsemestri esimene päev.

Midagi tuleb ette võtta, aga ma pole päris kindel, mida..

Kommentaare ei ole: