teisipäev, 16. jaanuar 2007

Korterid

Nii palju kui on inimesi, nii palju on ka erinevaid arusaamisi. Vaatasin täna järjekordselt korterite pakkumisi veebikeskkonnast, uurisin erinevaid hindu ja klõpsisin vaatamiseks ka erinevate korterite pilte. Täiesti naljakas näis, et kuidas inimesed hindavad oma korterit, kas remondituks, remonti vajavaks... või nimetavad, et neil san. remont tehtud või tegemata.. Vaatan kirjeldusest san. remont tehtud, klõpsan pildil- no see, mis sealt avaneb, on täitsa kole- nõukaaegne totaalne peldik, jube... Mõnes kuulutuses seisab kirjas remonti vajav, pilte vaadates avaneb suht eurokas korter, vajab vbl ehk vaid värvimistöid ja tapeedivahetust, mis on ka loogiline... Samas teises kuulutuses on kirjas, et renoveeritud, vaatad pilte ja suu ammuli imestad, kuidas SELLISTES tingimustes üldse kellelgi on võimalik elada, ahastama panev- aga omanik leiab, et korter ON renoveeritud (äkki 30 aastat tagasi vbl tõesti renoveeriti:S). Eks see müügitrikk ole, aga kammoon, inimestel on ju silmad peas, kuigi pilt vbl ei anna reaalsust kõige paremini edasi, kuid ettekujutuse, kas seda korterit üldse lähemalt näha tahaks, annab siiski.
Aga jah, vaikselt tuleb hakata korterit vaatama, sest sügisel lõpeb meil üürileping ning seda meiega enam ei pikendata, tok arvas, et enam ei ole mõtet üürikat võtta, oleks aeg juba endale midagi soetada. Aga need hinnad (!) seovad elu lõpuni pangaga:S Aga, mis teha, kõik elavad ju nii. Kui teisiti ei saa, siis peab laenu võtma. Sügiseni on õnneks nats aega ka:)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inimesed on kiiksuga ja see ei ole minu silmis isegi mitte müügitrikk, vaid lonkavalt vohav debiilsus kui nii saab üldse öelda :S igatahes see jama seal kuulutustes on ka mulle tuttav, on ise ka lapatud neid piisavalt :)
Ning pangaga ei pea ju elu lõpuni suhtes olemas :D tuleb tööd teha ja ärivaist tuleks ka kasuks.....mõnel inimesel läheb see korteri ostmine valutult, mõni maksab jah 40 aastat oma laenu - jõhker. Samas mõnel ei ole valikut ja ta peabki need 40 aastat seda maksma - igatahes etem maksta pangale oma asja eest kui kellegi üüri ;)

vips ütles ...

Parem maksta muidugi enda asja eest kui teisele tühja, aga samas see on siiski hirmutav olla seotud nii pikaks ajaks.