esmaspäev, 19. november 2007

Siis kui on HEA


Täna võin endale pika pai teha! Käisime tüdrukutega (Katu ja Krissuga siis...) Keilas, tervisekeskuses sulistamas. Kõigepealt sõitsime Katuga Luigele ja sealt Krissu uhiuue linnamaasturiga Keilasse. Vedas, et meil kõigil "vaba" päev oli. Selles mõttes kõigil siis- et minul polnud tööpäeva (kusjuures pole ka homme.. jeejee), Krissul polnud planeeritud tegemisi ja Katul polnud mahti veel "katki" minna, tähtaeg on ju juba homme iseenesest.
Kuna läksime sinna umbes 3 paiku, siis oli tervisekeskuses täielik vaikus, rahvast ei olnud peaaegu üldse, või siis olid nad kuskil omaette ja ei häirinud teisi. Bassein oli vähemalt täiesti tühi. Hea oli! Laupäevadega ei anna võrreldagi.
Ujusime ja mullivannitasime peaaegu 3 tundi. Hommikul oli tegelikult plaan Arcticusse minna, aga kuna tuli äkiline plaanimuutus, siis otsustasin minemata jätta. Iseenesest kellaajaliselt oleks jõudnud, aga mõnus väsimusesurin oli juba lihastes, nii et poleks vist eriti tore olnud, aga kuna ma saan Arcticus nagunii käia nii palju kui süda lustib, siis pole sellest hullu midagi, jõuab. Nagu öeldud on ju ka homme vaba päev, jippiiii!
Ainuke miinus tervisekeskuse juures oli see, et kohvik oli remondis. Oleks tahtnud väikse salati teha, aga siis avastasime, et seda ei olegi seal enam. Veeresime siis mööda Keila linna edasi, bistroo Gnoomi. Uksel ilutses silt, et "oleme avatud E-R 18.00ni" Pühademüristus, kas Keila linnas pannakse tõesti kohvikud nii vara kinni?! Ju siis:/ Kuna samal ajal oli Paldiski mnt-l mingi hullem autoavarii, siis suunati kõik autod läbi Keila linna ja kehva liikluskorralduse tõttu ei hakanud seal rohkem seiklema. Hüppasime vaid Statoilist läbi, võtsime joogid ja kerged söögid ning vurasime tagasi.

Olemine on hästi hästi mõnuš. Vaatab, mis homne toob.

Kommentaare ei ole: