reede, 15. juuni 2007

Avastasin, et ma ei vajagi enam und nii palju kui varem. Nüüdseks pole juba 2 nädalat saanud välja puhata, koguaeg on mingi kellaajaline ärkamine olnud ja see kestab ja kestab, sest kes magab neil päevadel, kui on RABAROCK?! Õige vastus on mitte mina!:P Arvasin, et võtan tänase päeva vabaks (või õigem oleks öelda hommiku, sest kohe hakkamegi juba Raba poole sõitma!), sest eile oli ju Krissu juures olemine ja see venis nõnna pikaks, koju jõudsin alles öösel. Aga hommikul ajasin ikkagi kargud alla (kusjuures varem kui tavapäraselt) ja LÄKSINGI tööle. Ärkamise režiim on sees ja ilmselt ei vaja ma und enam nii palju- mis ongi hea, selle ajaga jõuab rohkem kasulikku & põnevat teha:P
Hommik tööjuures algas ukse muukimisega, sest õhtused töötajad olid võtme lukuauku ära murdnud. Arvasin, et tuleb lukuabi poole pöörduda, aga noh vilunud spetsid nagu oleme, kasutasime kahte kruvikeerajat ja tegime ukse 30 sekundiga lahti:D Ei, seda pilti ei näe politseikroonikas :P (loodetavasti.. mine sa tea neid stocki kaameraid..)
A töö on juba tehtud ja nüüd ruttu ruttu asju pakkima ja Rappa Rokkima! Ma tean, et tuleb üle ootuste tore, sest 2 aasta kogemused on juba seljataga...;)

:)

Kommentaare ei ole: