kolmapäev, 2. mai 2007

poolekõrvaga eelkaitsmisel..

Eilne Liina juures käik kujunes töiseks (noh, töö ajast sai ju käidud kah, eks). Parandasime viimaseid kitsaskohti diplomitööst- ikka paremaks ja paremaks, kuigi kui selle paberipataka välja printisin, siis arvasin, et ROHKEM ei muuda midagi, loogish ju, et ikka avastasin mingeid tobedaid apsakaid... ja kindlasti on seal veel midagi, mida ei märganudki. Aga kui ära tulime, oli küll selline hirm nahas, noh lasnamäegi ei ole teatavasti turvalisimatest paikadest, igas pisikeses majaäärses sopis pesitsesid mingid noortegängid ja ei olenud üldse "meeldiv" sealt läpakas näpuotsas mööda jalutada, eriti veel, et viimast varianti tööst mul tõesti kusagil mujal ei ole kui ainult selles arvutis, rumal minust... kohe teen lisasalvestused, sest see ei oleks üldse esimene kord, kui nii juhtub (ptüi-ptüi-ptüi.. aga mitte minuga)
Jälle sai ühistransporti katsetatud, no damn täpselt nina alt läks buss ära (muidugi oli vaja ju 4 minutit enne õiget aega tulla) Igatahes külmetamine ei ole mu lemmikteema, sõrmed varbad liikumatud.. ja see meeeeeletu kõrvavalu, mis mind juba terve päeva piinas, muutus väljakannatamatuks, mis etteruttavalt öeldes öösel end vahetpidamata meelde tuletas.. Aga positiivne üllatus ühistranspordi kohta oli see, et bussides on nüüd kaamerad(?!) Vähemasti bussijuhi juures oli pisike telekas, kus näitas bussisistujaid mitmest erinevast nurgast, aga üritasin, mis ma üritasin, aga kaameraid näha ei õnnestunud, hästi ära peidetud! Aga vähemasti on sammuke turvalisema sõidu suunas astutud, see on positiivne:)
Nagu öeldud oli öiseks kaaslaseks kõrvavalu (yess enne diplomitöö eelkaitsmist), ei saanud end üldse välja puhata. Zombie nagu ma olin seadsin sammud kooli poole ja mõte oli küll selline, et täna ei kaitse ma siin küll midagi, saaks ainult koju pikali ja ma ei tea (võtame-selle-kõrva-maha rohtu) Aga lõppkokkuvõtteks oli eelkaitsmise protsess kõikidest müütidest hoolimata hästi meeldiv ja ei olnud midagi kontimurdvat. Kaitsmine läks hästi, lubati päris kaitsmisele ja kool on nüüd põhimõttelislt lõpetatud, töö kaitsmine on vaid hinde vormistamine, jee saab rahuliku südamega lõpuriideid valima minna (mitte, et see kerge protsess oleks):) Aga kuigi plaanisin peale kaitsmist ka tööd teha, ei hakanud ma kuhugi minema, sest kõrvavalu ei andnud asu.. praegu noh, õhtuks, olen abi/leevendust saanud sellisest totakast vahendist nagu soojakott (selline retroaegne kummist kott, kuhu käib kuum vesi sisse- ma arvasin, et selliseid enam ei tehtagi), apteegitädi soojalt soovitas ja see tõesti pisut vähendas, vähemasti ei ole valude intervallid enam nii sagedased. Aga teised vahendid, miski ei aidanud, ei kõrvatilgad, 3%line vesinik, 400ne ibumax ega miski. Kõrv ikka jäi valutama+ pool pead ja kusjuures selline tunne, et isegi juuksekarvad valutavad peas:D
Loodan, et homseks on kõik okei, muidu lasen maha võtta, nagunii lähen homme thera cut-i, teevad ühtlasi selle väikse "protsessi" kah ära.
Offtopic, aga tahaks kõva häälega välja öelda: Savisaar on täielik pe*se! Silmakirjalikkuse tippnäide! (ei tahaks kellegi kohta nii halvasti öelda, aga see on isegi leebelt öeldud- riigijuht, my ass. jehhat ja udivekk siit, koos oma toetajaskonnaga! head teed! Rekordiline häälteenamus, nagu härra Ets nii väga soovinud on, on saavutatud: PALJU ÕNNE!- rõõm on mitmepoolne!)

Kommentaare ei ole: