pühapäev, 6. mai 2007

Nii oligi:P

Et ootustekohaselt pakuti positiivseid emotsioone küllaga. Terve kontserdi ajal oli suu kõrvuni ja pidevalt oli huvi jälgida, mis toimub. Ehk siis tegu ei olnud mingi tavalise kontserdiga, kus lugu loo haaval ajad kavast järge, vaid laulmise kõrval pakuti ka teisi väljendusvahendeid- toetuti draama kontseptsioonile- noh nagu kogu kontsert moodustas ühtse terviku.
5 palli süsteemiks annaks hindeks 5+, seda isegi hoolimata sellest, et saalis oli külm, aga ka sellele oli mõeldud, fliisid peale, soe tee sisse ja kõik oli okidoki:)Sellised peaksidki kõik kontserdid olema! Ühesõnaga väga rahul selle üritusega! Ja, kel võimalus, see minge järgmine aasta TTÜ meeskoori kevadkontserdile, sest igal aastal pakutakse erinevat shõu-d, kahetseda pole küll midagi. ah jaa, et jutt ei hõlma mitte ainult kevadkontserti, vaid kõiki meeskoori üritusi (nii mõnestki juba osa võetud, et võin soovitada küll:P)

Täna õhtul läheme (koos Katuga) Superstaari live-le, eelmine nädal sai koos tibuga käidud ja päris omapärane kogemus oli...

Kommentaare ei ole: