pühapäev, 13. mai 2007

...mõnda tegemistest..

Ma armastan nädalavahetusi! Kindlalt ARMASTAN!
Ühesõnaga hea oli, reedel käisime Mack-i avamisel. Meid oli lõpuks kokku päris palju, sest puhtjuhuslikult oli sinna uudistama kogunenud ka vanu klassiõdesid-vendi Kernu aegadest, väga muhe ja chill õhtupoolik oli. Koht iseenesest suht sarnane Babyback-ile, kuigi Babyback on lõuna-ameerika stiilis ja Mack keskendub üldisele ameerika siilile ja pisut on integreeritud sellesse ka sporditeemat, on need kaks kohta siiski väga sarnased- menüü ja toiduvalik sealhulgas, aga positiivne on see, et Mackis on palju rohkem ruumi ja usun, et satun sinna kindlasti veel.
Mõned meist tahtsid nii väga ööklubitama minna, aga meil seekord ei olnud seda tahtmist, niisiis peale keskööd maandusime 3liikmelise seltskonnana meie mustamäe pesas. Tegime Jüriga "nalja" ja.. edasisiest detailidesse ei laskuks:P Aga ööst sai peagi hommik, magama vist saime alles 5-6 paiku.

Laupäeva keskpäeval tekkis spontaanne plaan minna Speedestile Haapsallu ja juba 3 paiku olimegi Haapsalu suunda teel. Jällegi oli meid väääga palju, pmst pool tribüüni oli meie rahvast täis. Kift, nägin oma Rapla sõpru- terve Lõuna tn rahvas oli kohal, keda ammu polnud näinud:)Samas oli ka palju tlna omasid ja ka Kernu rahvast. Pidevalt keegi jälle astus ligi ja tervitas või tuli jutustama.
Nalja sai ka erinevate inimestega päris palju ja see peletas isegi selle külmuse, mis vahetevahel end meelde tuletas.
Hilisõhtul, peale kiirendust patseerusime Triinu-Hendriku Haapsalu suvilasse ja peale keskööd sõitsime uuesti tln-a tagasi. Aga vat see aasta ma tõesti eurovisiooni ei vaadanud, see eest kuulasin terve tagasisõidu tee Juur-Kivirähu asjakohaseid kommetaare "ohh tibu, tule sülle:D" Päev lõppes jälle pooles öös.
Et veidikenegi unele tagasi teha, siis võtsin pühapäeva kui vedelemise päeva. See ei tähendanud, et ma emmedepäeval emmega ei olnud, olin ikka!:). Aga hommikul vedelesime.. ja siis käisime emme juures, õhtupoolikul jälle vedelesime... Aga sellist päeva täpselt oligi vaja, kus ei kiirustaks kuhugi, kus ei mõtleks oma tegemata jäänud asjadele või tööprobleemidele (ja neid viimaseid ikka jagub) aga tänane päev aitas mõtteid kõigest sellest eemal hoida:) Ootan juba järgmist nv-d, siis ju plaan Jurmalasse ja hiljem Leetu minna, koos superchickkide- Kati, Reelika ja Liinaga & kaasaks muidugi ka musi, sest ma ei suuda teda üksi jätta, ma tahan ,et ta ka seal oleks:)
Täna õhtul veel väike filmika plaan, sai ju Videolänetit külastatud:P

Need olid mõningad asjad, mida mina nv-l tegin, aga teile, kallid,(#)päike! :)

Kommentaare ei ole: