reede, 11. mai 2007

mõtted peale eilset eurovisiooni eelvooru..

Ehk, siis nendest esinejatest ja kollektiividest, kes üldse mingi mulje jätsid. Sest jah, osad lood ei tekitanud tõesti mingit emotsiooni.

Valgevene- esimene, kes mulle üldse meeldis. Väga hea koreograafia ja tantsuline seade üldse. Eriti efektsed olid need valged uksed ja mustades kostüümides tantsijad nende taustal. Laul iseenesest oli ka keskmiselt heal tasemel. Kiitus vanameister Filipp Kirkorovile! Silm puhkas ja kõrval oli ka hea kuulata ja loo video oli juba eelnevalt väga hea mulje jätnud, kuigi loo stiil iseenesest ei ole minu maitse.

šveits & dj BOBO- Lugu vampiiridest "Vampires are alive" Mingi algeline Lordi kloon? Hmm. Ma ei kujuta ette, kas asi oli lavalistes monitorides või mis.. kas lauljad kuulsid ennast või mitte, aga dj Bobo e pani küll omadega täiesti puusse, aga tundus ,et probleeme oli teistelgi riikidel.. Samas taustaluljad laulsid küll mõnusalt. Ja palju palju paremini kui kuulus Bobo ise. Ei oskagi nüüd midagi öelda, ju herr Bobo ei kuulnud ennas monitorist ja nii tekkisidki lahkhelid tausta ja vokaali vahel.

Moldaavia Meenutas alguses pisut Evanecsense-i. Stiilne värk, aga need lipukesed ja lindikesed, mida taustatantsijad lehvitasid, on ammu end ammendanud ja out.

Poola Pussycat dolls Poola võtmes?

Serbia Naine, kes näeb välja nagu Harry Potter. Laul suht dramaatiline ja tekitab kõhedust. Tahaks lives kuulda, kindlasti on emtsioonid palju tugevamad, kui oleks kohapeal ja tunneks seda powerit. Aga ju said ka televaatajad oma annuse kätte, sest Serbia sai ju edasi..:)

tšehhi Esimesest duurist peale meeldis! Selline mõnus rockcafe-lik lugu. Taust väga hea.

Andorra punkrockbänd poisid... Mis ma oskan öelda?! Ma kohe ei vaadanud, korra pöörasin pilgu tv peale ja esimene mõte oli ,et wtf? Slide fifty, aa ei siis veendusin kohe, et meie Slidekad on ikka palju palju palju paremad. See Andorra punt pani ikka täie rauaga mööda.. huvitav iseenesest ,et selline stiil eurolaval, mõnus vaheldus, aga punkrocki on palju paremat kuuldud...

Ungari Vot see oli see, mis tõesti selle 3minutilise looga haaras ja neelas endasse täielikult! Kõige rohkem meeldis! Tekkis tunne, nagu olekski selle esitaja kontserdil. Tahaks kuulda veel tema lugusid, sest see, mis oli, oli väga hea! Täiesti teistsugune ja huvitav bluesrock. Ja esitusega ei oldud üldse ülepingutatud, kõik oli nii tavaline ja lihtne ja kokkuvõttteks see oligi ilus! muidugi tüdruku enda kirjutatud lugu ka, kindasti suutis ta seda rohkem hingest laulda, sest teadis täpselt, mida selle looga öelda tahab. 12pts! ja laupäeval hoian pöidlaid-varbaid!:P

EESTI Gerli oli tubli! Maksimum. Hääl on ikka võimas naisel, aga ju siis on meil ikka see Epliku 2-kroonise kampsuni needus peal, mis takistab eelvoorust edasi saamast.

Belgia haha, selle kohapeal sai kõige rohkem naerda:D Tokko kommentaar: "Kaheksakümnendate vaesemehe Lenny Kravitz, oleks veel tänapäeva vaesemehe Lenny Kravitz, aga see on kaheksakümnendate vaesemehe oma..."Mnjah :D

Austria Taustal käib hull rokkimine, aga kitarrist tõmbab ühe kaheksandiku takti jooksul ühe duuri, siis refräänis hullult raputab kitarri. Väga naljakas, heli ja pilt (kitarrimängmise pilt) ei läinud üldse omavahel kokku.

Eriti hästi oli ära näha, et kui on tegemist nö päris live bändiga, kus on ka reaalsed pillimiehed, kes muidu suudaksid ka kuskil suvalises pubis loo maha tinistada ja siis teine grupp, kes olid lihtsalt ilusad-ägedad-popid kehad bändis, kellele oli mingi pill näppu visatud.

Ma iga kord luban, et ma enam ei vaata seda eurovisiooni asjandust, a näe ikka sai vaadatud.

ps. mõtted on täiesti subjektiivsed ja hetkeemotsioonist ajendatud, nii ,et see kõik ei ole siin puhas kuld ja ei hiilga ammugi mitte;)

Kommentaare ei ole: