esmaspäev, 2. aprill 2007

nädalavahetusest

Laupäeval käisime pisikese printsessi, Carmeni esimesel sünnipäeval. Ta oli tõeliselt armas nagu pisike inglike:) Sealt edasi läksime maskiballille Glehni lossi. Tõeline mürgelüritus:D Mida oligi oodata, sest eelmisest korrast oli juba selge, millise üritusega on tegu.
Kas teie olete kunagi dressides vms spordiriietes peol käinud? Heh, meie oleme!:)Ehk siis maskiballi teemaks oli universaalolümpia. Kogu Glehni loss oli täis rõõmsameelseid ja peotujulisi sportlasi. Loss oli järjekordselt ümberehitatud- oli kinosaal, teatrisaal, vesipiibu-, massaaži-, mullivanniruum, diskoruum, bändisaal, kõrts ja kindlasti midagi veel, mis kohe meelde ei tulegi. Tegevust oli paralleelselt kõikides kohtades ja end tuli jagada mitme erineva ruumi vahel pidevalt. A noh põhilised kinoseansid ja teater jooksid teatud intervallide tagant, nii, et kõik huvilised said seansid ära vaadatud. Haha nii kino kui ka "nukuteater" olid päris koomilised. No fantaseerida võib isegi teatritüki nime üle "Robokepi tagasitulek":P Ei, tõesti koomiline oli- jätaks üksikasjad enda teada:P
Kell 2 öösel jõudsime koju ja siis helistas veel Hendrik ja kutsus Haiba:D Oleks tiba varem teatanud- enne seda kui glehnist sõitma hakkasime, oleks tõenäoline olnud, et oleksimegi sinna poole sõitma hakanud, aga antud hetkel tundus kodu kõige parema kohana maailmas ja pealegi jooksis boonusena etv-st terve öö Kreisiraadiot.
Pühapäeval veetsime kvaliteetaega.Käisime Kardriorus jalutamas, siis šhoppamas Vahepeal leidis aset ka tööalane konsultatsioon. Ja õhtul tegime rõdul šašlõkigrilli:P Päris mõnus nädalavahetus jälle:) Aga nüüd tuleb meil tähtpäevanädal- 3 aastat;D Selle tähistamiseks on nii mõnigi üritus plaanis. Kes tahavad ühineda, andku teada. Reedel on suurematsorti väljamineku päev. Seltskond on juba koos, aga ruumi jätkub alati veel;P
Ja algas viimane nädal muusikaõpetajana... Juba on kuu aega möödas. Ohh ja ei taha järgneva kuu möödumist ettegi kujutada- mai alguses on ju eelkaitsmine. damn... damn..., a vähemast sain täna eetika "kärbeste jumala" esseega ühelepoole ja loodan ,et tänu sellele ei pea eksamile minema ja seega jääb rohkem aega diplomitöö jaoks. Keegi ei ole nõus kirjutama teemal "Muusika lapse arengu toetajana?" ee..kätemeri?

Kommentaare ei ole: