pühapäev, 22. aprill 2007

Nädalavahetus

Jah aeg lendab praegu kiiremini kui kunagi varem. Alles ma siin hõiskasin, et pole midagi teinud, omad vitsad peksavad nagu öeldakse- täna on tooli maitse suus, aga vähemasti sain ühe asjaga ühelepoole (selleks korraks, ilmselt peab 7 korda veel ümberkirjutama aga ok)Kohati on selline tunne, et annan alla ja saab mis saab... Ja üldse tekib küsimus, et kas mulle liiga kõrged kriteeriumid ei ole mitte seatud?! Mõne asjaga olen suurepäraselt rahul ja siis tuleb välja ,et peaks veel ja VEEL ja VEEEEL paremini tegema. Aga miks peaks topeltvaeva nägema, kui nii on juba hästi? Juhendajatel käib ka omavaheline võistlus, et kelle juhendatav parema töö teeb jne, see hoiab reputatsiooni. Ma saan ju kõigest aru ,aga ei jaksa ju. Ühesõnaga ma ei kannata seda paigalistumist ja ühe asja kallal nokitsemist ei, aitäh. Ma tahan vaheldust!
Aga see eest oli nädalavahetus mõnus ja hoidis mõtted igasugu kohustustest eemal. Reede õhtul veinitasime Katu-Gunni uues armsas kodukeses:)Laupäeval seiklesime suure bussiga ringi ja aitasime Katu-Gunnil viimased mööblitükid vanast korterist ära transportida: päev kulus nagu niuhti. Vahepeal jõudsime ka ühe sünnipäevalaua organiseerida, vaatasime, et kõik sujuks... ja kui külalised saabusid, läksime uuesti appi kolima. Vastu ööd vaatasime veel Ilmar Raagi kultusfilmi "Klass", mis nüüd tagantjärgi mõeldes ei olnud üldse hea mõte, tekitas enne magamaminekut palju negatiivseid emotsioone. Õudne! Kuskil kinosaalis ma küll seda näha poleks tahtnud:/ Kusjuures too peategelast, Joosepit mänginud poiss elas Raplas mul kõrvalmajas ja kuigi tegemist oli filmiga, on sel siiski tuntavaid paralleele päriseluga (ei mitte tema reaalse eluga..) Kahju, kahju... Sellised filmid ajavad mind alati nutma. Lõpp oli muidugi liiga haige ja ameerikalik, aga sisu üldiselt oli hea ja realistlik, aga noh..Olgem ausad sellist probleemi esineb enamus koolides. Ma kujutan ette, et paljud nn "kiusajad" on samuti seda filmi näinud ja naeravad selle peale, ise aru saamata, et tegelikult ON probleem terav... kiusamine, vältimine jms kestab ikka edasi,sest kiusajate meelest on see naljakas, põnev, huvitav ja annab võimaluse näidata oma üleolekut. Jah, Katul on õigus, teist korda seda filmi küll näha ei tahaks.
Et mitte lõpetada nii nukra tooniga, siis toon välja, et on ikka kuramuse naljakaid inmesi kah. Või noh ei teagi kas naerda või ahhetada, minule pakkus see igatahes nalja, konservatiivsemad oleks kindlasti seda napakusena võtnud. Aga juhtum siis järgmine: Jäävad raudtee tõkkepuu ette seisma kaks pisikest sõiduautot, esimesest autost tuleb välja meesterahvas ja kutsub tagaseisvast autost välja naisterahva (keskealine naisterahvas ja nooremapoolne mees siis..) ja hakkavad keset sõiduteed valssi tantsima, tagumises autos olid veel üks mees ja naine ning nemad kah liitusid tantsulistega. Päris koomiline pilt oli igatahes! Siis kui tõkkepuu uuesti üles tõusis läks igaüks oma autosse ja lahkusid erisuundades. Tantsud tähtedega igapäeva eri:) Armsalt naljakas.

Kommentaare ei ole: