neljapäev, 2. august 2007

proovist...


Uus energia, koos uute inimestega, wow. Tänane proov oli täiega energiat täis, üldse on kõik teistmoodi, kui meie tavapärastes proovides. Kuidagi ilusam, puhtam, korralikum, kuid kohati ka ootamatu ja kaootiline, mitte liialt raamides. Kusjuures tänase päeva parim uudis on see, et saime ka percussioni mängija, esmaspäevase seisuga olime juba suht loobunud ja mõtetes valmis, et rütmi ei tulegi, aga yesss! See unplugged asi meeldib mulle hetkel rohkemgi, kui meie tavapärane muusika. Seekord mängime täiesti teistsuguseid lugusid ka, mida me pole varem esitanud, see juba iseenesest annab uut vaimu juurde ja muidugi Lemme ja Viivika, meie inglihäälekesed ja see kananahka tekitav kolme- ja kohati ka neljahäälsus. Soovitan kindlasti tulla kuulama, endalgi tõotab huvitav tulla.
Kordan siis üle, et juba nädala pärast kell 19, Sindbadis! Ja kokteilid, mida sel puhul tasuta pakutakse, on tõesti superhead (Y) (Salemi mõeldud:P), ainuüksi selle pärast juba tasub tulla;)
Peaks herr Kõrvitsale kah helistama, tal oleks kindlasti huvitav kuulata/vaadata ja üldse teada, et oleme seda akustilist asja tiba edasi arendanud ja pole jäänud meie mentaliteedi juurde, et 1 proov ja lavale! (nagu see varem millegipärast juhtus olema).

Ps, seekord on laval naiste enamus:P St kolm kahe vastu.:P

5 kommentaari:

KikuRiinu ütles ...

eemm? Viivika ja Lemme?? :o:o:o
Jutt on ikka 400st? :o:o:o
Mismõttes 2 meest?
Mii veri konfjuusd...

vips ütles ...

Jah seesama Viivika ja tema sõbranna Lemme ja koos 400ga. Ehk siis mehed Tokko ja Jüri.

tule kohale ja saa selgust!:P

vips ütles ...

tegelikult kui sa alumist reklaami vaatad, siis näed "400 & sõbrad" :P See peaks lihtsamaks/selgemaks muutma seda asja;)

KikuRiinu ütles ...

kus see sindbad või see on üldse? :D

vips ütles ...

Liivalaia 51, ehk siis Stocki eee.. kõrval, all keldris..;)