teisipäev, 12. veebruar 2008

Kõik ei ole päike, mis tõuseb!


Samal marsruudil sama laevaga 2 korda kahe kuu jooksul kruiisida on natuke liig. Või olen ma lihtsalt vanaks jäänud ja ei viitsi hüpelda enam. Tegelikult on standardid muutunud. Tahaks midagi ägedamat. Olgugi, et olen endale korduvalt lubanud, et Stockhomi kruiisile enam (või vähemalt niipea ) ei lähe, juhtusin jälle oma sõnu sööma. A noh vabanduseks võib öelda, et käisime šoppamas ja kruiis oli vaid "boonuseks". Kusjuures mõned päris toredad riideesemed sain kah. Stocholmis on samades poodides samad aled nagu meilgi- nt Zara, aga esemed odavamad kui siin. Tegelikult oleks veel rohkem asju osta olnud, nt nägin ülinunnusid teksaseid ülisoodsa hinnaga. Firmakad, maksid 999 SEK-i aga oleks saanud 350 SEK-iga. Aga need jäid napilt kitsaks. Kuna ma enda peale nii vihane olin, siis ei hakanud "EHKU" peale ka ostma, et küll kunagi lähevad vms. Pekki küll! Niu!:P

Aga üleskutse endale: Võtan end kätte. Panen enda jaoks visuaalsed eesmärgid ka kirja, et ma ei peaks jälle oma sõnu sööma. Tagasihoidlik eesmärk: -4 Kg, periood pole oluline, aga kui sünnipäevaks täidetud saaks oleks šeff.

Käisin ka Kristiine üksipulgi läbi. Ostlesin veel mõned toredad asjad. Sain käekoti, mis oli juba millalgi varem silma jäänud ja kooli jaoks sain sisejalatsid ka (ise nimetan neid emolapse jalanõudeks, need on sellised tennisemoodi papud luukerepeaega ja puha, aga koolis on need lihtsalt ülimugavad ja ei kujuta ette, et midagi muud kannaks) Tahtsin osta ka sammulugejat, aga ei leidnud kusagilt. Kas keegi teab, kust osta saab???!!

Vahepeal sai käidud ka täditütre sünnipäeval Pärnus. Ülinunnu sünnipäev oli. Toimus vastavatud restoranis Chaplin, mis on iseenesest juba superlux koht, suvel tahaks kindlasti veel sinna minna, siis oleks asja ka terrassile päikest püüdma minna. Õhtu programm oli armas: bänd, kes laulsid superhästi ja lubasid meilgi oma 50 000.- st originaal Fenderit näppida. Siis oli gabaree grupp + gabaree laulja. Ja kui mõelda, et saalis oli ainult u 20-30 inimest ja kõik see oli vaid meie päralt. Chill ju!

Pühapäeval tegime ise nats proovi ja pärast seda läksime linna peale laiama. Avastasime ühe uue restorani nimega "Friday`s" vms. Koht ise on väga omapärane ja ok, aga toidud väga küll ei meeldinud. Hinna ja kvaliteedi suhe oli tsipa paigast ära. Teenindajast ei tahaks üldse rääkida. Tšikk tuleb laua juurde, kükitab harkisjalu maha ja küsib: "Noh, mida ma siis toon?" (täpselt selliste sõnadega)
Esmamulje on üks tore asi:P Edasine õhtupoolik kujunes lahedaks, nagu alati kusjuures. Suht tihti läheme pärast bändikat kuhugi sööma ja siis kellegi poole istuma. Seekord läksime Lemme juurde lasnemäele. Vaatasime "Superstaari" ja jõime teed, keskööl hakkasime kaarte mängima, aga kuna kõik olid nii vässud, siis ei tulnud sellest midagi välja. Kõik asjad ajasid naerma ja samas ei saand millesti aru. Mõnusalt totter.

Mul on megalt hea meel, et nädala alguses on kool. Laksib mõusalt energiat!

Kommentaare ei ole: