kolmapäev, 15. november 2006

Hea on!(mitte et kedagi huvitama peaks...)

Mjau.ö Hea on olla:) ained hakkavad vaikselt lõppema, ajumasseeringut on aina vähem. Muidugi diplomitöö on ikka õlul, aga see ei karju veel tegemise järele. Küll ma jõuan.
Sain teada, et kui lähen tööle, siis on mul võimalik kohe õpetaja järku tõsta, jee:) Pmst selleks on vajalikud avalikud publikatsioonid- töötamise jooksul peab avaldama, kas mingeid teaduslikke artikleid või kirjutama nt. mingeid metoodikaid vms. Aga ets kae, tublil tüdrukul juba enne tööle asumist õnnestunud teaduslikku kirjandusse oma märge maha jätta, mis juba läheb atesteerimisel arvesse.
Haritlaste üritused jätkuvad... Täna toodi pidulikud kutsed, mina olin siis üks neljast õnnelikust, kes on oodatud haridusalasele konverents-loengule ning M.Tuuliku järjekordse raamatu presentatsioonile.
Hea on olla ka sellepärast, et täna sai üks korralik Bodypump-i trenn tehtud, sellest jäi isegi suts väheks ja kalorid karjusid põletamise järele, st. tegin jõusaalitreeningu kah otsa. Nagu vanarahvatarkus ütleb, et ega küll küllale liiga tee..
Aurusaun pani i-le punkti.
Hea on, tõesti hea onf

Kommentaare ei ole: