laupäev, 27. oktoober 2007

Nii.

Praegune nv on 1 neist, mida ma üldse kohe ei oodanud. Mitte, et mingi ebameeldiv kohustus ees seisaks vms, aga just seetõttu, et kuna Roland on tööl 3 pikkka pikkka päeva, samas tahaks niiii väga temaga koos olla.
Eile oli üle pika aja jälle modechill, viimasest on ikka päris palju juba möödas, viimane oligi Tartus ja see oli kevadel.. Bah, eilne oli minu meelest igav. Esimest korda kusjuures, varem pole olnud ja kusjuures põhikontingent oli kohal, aga siiski. Pmst peale 20 minutit läksime Andrusega minema, Hendriku tööjuurde. Panime plaanid paika ja läksime korraks veel tagasi Hiiu piljardisse. Õige pea kobisime kõik allakorrusele, sõime jõime.. osa rahvast oli selleks ajaks meeldivalt napsine, samas kainena kõrvalt vaadates muutus asi juba liiga banaalseks, nii et otsustasime siiski lõplikult ära minna, võtsime sealt veel ühe kuti kaasa ning sõitsime kesklinna, Hendrik ja Triin olid ka selleks ajaks uuesti linna jõudnud.
Istusime mõnusalt Sindbadis, oma seltskonnas ja oli suht hubane ja chill. Panime paika uusaasta plaanid. 31 dets -2 jaan, saab tõenäoliselt möödasaadetud kruiisilaeval, hinnad on muidugi krõbedad (viiekohalised), aga kuna selliselt pole varem aastavahetust tähistatud, siis tuleb ikkagi ära teha.
Sviit on juba broneeritud! Loodan, et tuleb "tormivaba" öö:P
PS, kes soovivad ühineda, siis palun!;)

Kommentaare ei ole: