pühapäev, 16. september 2007

Sõna sekka!


Lõpuks ometi saime Iffiga kokku, whee:) Ta elab juba pool kuud tallinnas, aga trehvamine on ikka selline nagu ta on. Käisime Osmanis chillimas- pärast mu 3,5h juuksuriskäiku tundus see meeletu puhkusena. A söögid Osmanis on alla käinud, vähemasti kunagi olid küll palju paremad, praegu ei kutsu miski sinna tagasi, menüü on täieti kesine ja kui sealt üldse midagi leiad, siis võib ikkagi pettuda. Mul oli kõht väga tühi, iga toit oleks sobinud, a ikka tundus roog maitsetu ja ilmetuna:Z Ei tahaks antireklaami teha, ilmselt oli kokal lihtalt paha päev:P
Pärast helistas Katu ja kutsus autokinno- noorteöö raames oli Haaberstis autokino. Nii me siis läksimegi, otsustasime minna ühe autoga, et saaks rohkem chatti ja vähem filmi, see oli ainuõige otsus, sest filmid olid total bullikaka- Esiteks- "The queen" nõudis liiga palju süvenemist ja oli üldse selline poliitiline ja igav, noorte jaoks kindlasti ja teine film oli samasugune- sõjaline, aga ilma konkreetse äksjönita. Ei süvenenud! Aga nalja sai sellegipoolest, inside joke-id, mis siinkohal ümberjutustatuna jääks lugeja jaoks mõistmatuks, nii et ei hakka sellega end ega teid vaevama;) See autokino idee iseenesest oli äge, ainult et filmivalikut oleks pidanud paremini kaaluma, sellisesse kohta ei tule never inimesed mingit sügavamõttelist filmi kaema, esiteks on situatsioon juba selline, et on miljon muud faktorit, mis tõmbavad endale tähelepanu ja ei lase keskenduda, teiseks oli asi mõeldud noortele ja seega oleks võinud olla midagi noorte jaoks, midagi sellist, mida saab poole silmaga vaadata ja kui 3 minutit vahele jätad, saad süzeest ikka aru, mingi komöödia vms. Väike soovitus korraldajatele, kui keegi peaks juhtuma lugema;)
Laupäeval käisin 1. korda WAF-is. Hästi sümpaatne oli ja kasulik. Teoreetiline pool juba oli huvitav, järgmine kord saame ka praktiliselt erinevaid stiile ja mode katsetada, siis läheb veel põnevamaks. Susan seletas teoreetilise poole juba väga hästi lahti, ootan huviga järgmist korda. Peale WAF-i oli Maxi sünnipäev, õigemini pidi olema, a kuna ta ootamatult haiglasse sattus, siis olime talle seal seltsiks:) Loodan ,et ta saab ruttu ruttu sealt välja:) JA õhtul olime musiga kodus, tõeliselt hea! Ma ei olegi nii ammu nv-d kodus veetnud, ikka on mingi sõit kuhugi või oleng kellegi juures, niisama logelemise ja puhkamise aega ei olegi, pidevalt on mingi tamp peal- pead sinna jõudma, siis sealt järgmisesse kohta jne... Vahelduseks oli päris mõnus ka omaette kodus olla:)
Täna käisime šoppamas - sain endale 2 paari bikiine. Kristiine keskuses on ühes bikiinipoes tühjendusmüügi tõttu kogu kaup vaid 99.- Ostsin endale ühed samasugused bikiinid nagu mul juba on, ainult et teist värvi, tobe mõelda ,et enne ostsin need 500.- eest, nüüd siis hinnaks 99.- ja teine paar oli lihtsalt nii ilus, et ei saanud ostmata jätta. Vahet pole, et hooaeg on läbi- kui reisile läheme, siis on ju ikka vaja ja suveks samamoodi võib ju varuks olla- nüüd mul on siis pea igas toonis bikiine:P Minge vaadake ka, hind ju soodne, miks maksta 1000.- sama asja eest, kui sealt saab 198.- eest;) säästukas:P
Seenel käisime ka. Üldiselt on seeni vähe, aga kastmejagu sain ikka. Riisikad on mu lemmikud, kahju ainult, et Roland üldse seeni ei armasta. Kokkasime täna lihtsalt kaks eri rooga ja mõlemad olid rahul:)
Tulev nädal tõotab kreisi tulla, mõlemad nädala sees olevad vabad päevad on planeeritud ja tööl tuleb olla 3 pikka päeva, loodan ,et elab üle. A lühidalt olekski praegu kõik.

tsauki-bljäuki!

Kommentaare ei ole: