esmaspäev, 9. juuni 2008

Kult-uur-ne

Päeva pikendust on võetud unetundide arvelt. Esimest reservi sai kasutatud juba reedel, kui poole ööni kossu sai mängitud. Pubekaiga tuli meelde:P Passisime vist mingi kella 2ni-3ni öösel kooli juures ja vaheldumisi mängisime kaarte ja kossu. Öö oli uskumatult soe ja švips andis ka oma osa:P
Hommikul oleks küll parema meelega poole päevani põõnanud, aga lubadused maksavad ka midagi, eks. Seega k 8 tuli end üles ajada ja algas bussisõit Saka mõisa . Kusjuures ülikhuul koht on. Saime koolitust ja õppisime siidimaali. Väga meeldis! Tahaks veelgi teha. Terve päev kadus käest. Külastasime ka Kalvi mõisa. No sellele mõisale küll vastast pole. Minu pulmad toimuvad igatahes seal. Ideaalne & täiuslik koht!!
Tegelikult olen seal varem ka käinud, aga sisse pole mahti olnud minna. Nüüd sai see viga parandatud ja ma konkreetselt armusin sellesse mõisa. Aga see ei olnud mitte viimane mõis kuhu sel nädalal sattusin (etteruttavalt öeldes);)
Koju jõudsin alles k 8 paiku õhtul. Saime sõpsdega kokku ja chillisime natuke väljas, võtsime veel mõned tunnid une arvelt, aga mingi hetk tulime meile ja ma lihtsalt kustusin.
Pühapäev nägi ette Reformika Üldkogu Palmse mõisas.

Ehk siis ei mingit magamist, vaid ikka tegutsema! Alguses nats asjatasime ka, aga suurem osa nautisime ilusat ilma, poliitikute kõnesid ja muidugi Kirsiks tordil, oli Tõnis Mägi.
(Luisa esines ka, aga ei jätnud sügavat muljet) A MÄX oli super! Kuulasin esireas suu ammuli. Nii sümpaatne oli lihtsalt. Ainuüksi see hetk kompenseeris kõik magamata minutid & tunnid
Palmsest jõudsime tagasi alles k 8 paiku , jõudsime nibin- nabin kodust läbi, riided vahetada ja kultuursus jätkus Linnahallis, Superstaari finaalis. Tegelikult oleks kõige parema meelega kodus diivanil lösutanud, aga kuna piletid olid olemas,siis ei hakanud raisku laskma. Kui esimene esineja lavale astus, siis ei mõelnud ma enam sellele, et kodus oleks parem.
kohapeal on ikka midagi muud, kui TV-st vaadata. Selles mõttes ,see pold uudis, et eelmine aasta käisin ka paar korda tv3 stuudios salvestustel. a jah, täitsa ok oli. Kui mitte arvestada seda, et asi lõppes k pool 1 ja koju jõudsin alles 1 ajal ja magama... ja et äratus oli juba k 6 hommikul. Igatahes tänase tööpäeva ainukeseks sooviks oli, et saaks juba koju. Aga homme saan välja puhata:) Vaba päev!! Kultuurne ja sisustatud nv, on täitsa chill. 4 päeva on jäänud järgmiseni... RABAROCK!!! Loodetavasti veab ka ilmaga, siis on kvaliteet garanteeritud. Olen ootel:)

Kommentaare ei ole: