pühapäev, 25. mai 2008

NV

Selle nädalavahetuse suursündmuseks oli see, et sain omale uhiuue, rikkaliku kõlaga ja meeletult mugava mängitavusega elektroakustilise kitarri:) Ja seda ma kavatsen hoida nagu silmatera. Kasutan lõpuks herr Kõrvitsa õpetatud võtteid, kuidas kitarri peab seisma panema jms. Et vältida jälle sellist õnnetut juhust nagu Vintage-iga juhtus. Aga uue pilliga olen vägaväga rahul!:)

Pill sai esimesed ristsed Noortekogu grill-chill peol, Laulasmaal. Üritus oli täitsa tore. Kui vaid poleks olnud vajadust öösel Tallinna tagasi sõita.


Hommikul pidime juba 11-ks Viimsi kihutama, WAF-i kintserdi jaoks. Pean ära mainima, et Viimsi uus kool on ikka väga super. Kohati tundub vbl, et luksusega on isegi pisut ülepingutatud. Samas oma lapsed paneks kindlasti sinna kooli, kui Viimsis v Kadriorus elaks.

WAF-i kontsert läks hästi, oli energiline ja särtsakas. Solistid olid tasemel, ka kõige pisemad suutsid publikul suu lahti jätta. Super seltskond meil.



Pärast kontserti käisime Hellas hundis söömas ja seadsime end Henri ja Co- ga meie juurde veini-juustu peole, silmanurgast eurovisiooni vaatama. Minu lemmik võitis!:)

Pühapäev on vaid puhkamiseks! Et uut nädalat uue energiaga alustada.
Jee, üks nädal jälle lähemale rabarockile:)

Rock&Roll ja päike!

Kommentaare ei ole: