esmaspäev, 28. august 2006

Planeerimata planeeritus


Liikumiskiirus, mis konkureerib vankumatult tigudega. Nagu vormel 1 eesti moodi- damn see tartu mnt remont eksole. Linna piirist peaaegu välja sõites heliseb telefon : "Tsau, mis teete`??, Teeks miskit koos!" Eee... why not? Ots ringi ja "rõõmuga" bäkki tigudega võidujooksu tegema. Vägalahe, et Jüri otsustas meiega ühise tripi ette võtta, ses suhtes ,et Karepa ootab meid juba ammu- eelmistel aastatel oleme selleks ajaks juba ammu tiiru ära teinud.
Eilne pidu Siimu juures annab ikka tunda. Damn viimasel ajal ongi kogaeg tema juures mingid kummalised õhtud, mis alati lõpevad ühtemoodi eee.."väsimusega". Abimees battery- ehk väike Statoilipaus enne Õismäele minekut.. jee peatselt on kõik jälle normaalsuses. mnjah
Tegelikult oli tripil asja ka- väike fotosessiooni plaan, mis sujuvalt "ununes" või siis tundmatutesse hämaratesse piiridesse vajus. Aga mis siis:P
Etteplaneerimata asjad on tegelikult nii lahedad- kunagi ei saa pettuda, sest milles sa pettud kui seda polnudki ju enivei plaanitud. Viru-Nigulas tegime kohalolijatele väikse laivesinemise ajee+ lisaks palju improvisatsiooni. Päris ammu pole koos miskit jämminud. Aga keegi mainis ,et toimub mingi kohalik suvelõpupidu, ehk siis pillid nurka ja peole!!! Ainuke kaine mina siis rooli ja minek! Udust ei tahaks rääkidagi, nähtavus 2m ette ja siinkohal tundusid jüri räägitud õudusjutud kurrradima tõepärastena aaaarggh ehmatus täiega kui kuskilt pärapõrgust kargab välja HOBUNE- täiesti lihast ja luust hobune! Igatahes ehmatus missugune.Aga kohale jõudsime ka- kahtlaselt pime ja vaikne oli ja siis nägime kuidas viimased inimesed lahkusid. Mnjah niipalju siis peost eksole. Siilikesed tagasi uttu!!!
Pidu on siinkandis vast nõutud kaup. Järgmisel päeval leidsime rannast pudelist kirjakese, kus keegi samuti pidu taga nõudis. See päev oli üleüldse põhiline planeerimatute lahedade asjade päev. Ei, väga kordaläinud sõit oli. Õhtu lõppes jällegi ülla-ülla Siimu juures ja teadagi, kuidas;)
Tahan ma-ga-da!

Kommentaare ei ole: