esmaspäev, 21. august 2006

Unusta Uni ära!!!

Ma ei kujuta ette, kuidas ma 2 nädala pärast üles saan, kui kool peale hakkab. See ju tähendab 07.30 ärkamist ja pmst iga päev :S Mnjah, täna sain praktiseerida, ses suhtes ,et käisin vennaga kaasas Mereakadeemia sisseastumiskatsetel. Mis osutus suht tühjaks tööks, sest peale pooletunnist kohapeal istumist teatati külmalt, et katsed on lükatud homseks hommikuks ja kella 8ks. prrrr See tähendab ,et ma pean ju homme VEEL varem ärkama, aga ok, mõni neist noormeestest tuleb katsetelevabsee Saaremaalt. Mitte ,et ma õel oleks :D Natuke lohutab siiski. Vara ärkamine andis ikka täiega tunda või oli asi hoopis meeletus nädalavahetuse möllus? Kindlasti nii üht koma teist. Nädalavahetus kulges küll ühe õige katsiku kohaselt- rahvast oli meeletult, nalja oli meeletult, pidu oli meeletult ja siis oli miskit meeletut veel, mida teavad vaid kohaolijad ja las see jääda asjasse mitte puutuvate inimeste jaoks saladuseks.
Tänane unemaraton lõppes siis kui telefonihelin mind tagasi maapeale tõi. Nats kahju oli, et varem ei ärganud, pidime ju ometi täna minema Kairit lennukile saatma, aga keegi magas selle lihtsalt maha- sry my bad. Aga see eest läksime Katu ja Kairitiga kesklinna, peale titaga vesivõimlemist istusime ikka mitu head tundi Sõõrikukohvikus & päris vahva oli maailmaasju arutada. Heh, palju neist nüüd maailmaasjadeks saab nimetada, see on küsitav, aga siiski, juttu oleks jätknud kauemakski, kui ma poleks pidanud tööle kiirustama. Kuid õhtu on veel pikk ja pisukesed salaplaanid olid enivei, nii ,et kes teab;) Enne teen veel väiksed käigud jõusaali, basseini & aurusauna, muidugi tahaks ka solaariumi minna, aga läheb vast kiireks.
Homseks peaks tegelikult välja magama_ natuke tähtis päev ju ometi, aga see selleks. Ega siis miskit tegemata jää ometi;)

Kommentaare ei ole: