teisipäev, 18. detsember 2007

Võta rahulikult!

Vanast ajast või lapsepõlvest mäletan, et jõulu aeg oli selline aeglane. Et ootad ja ootad, aga Jõul ei tule ega tule. Eriti aeglaselt läks see viimane päev, mille õhtul jõulutaat pidi tulema. Aga tasus ikka ootamist ka, kinke oli alati südamelähedasi ja palju palju:)! Sel ajal oli "Jõulurahu" tähendus täiesti omal kohal. Inimesed võtsid nii tööasjus kui koduasjus kõike vabamalt. Aga kui praegu mõtlen, et jõulud on ju pmst ukse ees (Tänasega algas suurem jõulupidude saaga, ühelt peolt teisele. Sain esimesed kaks kingitustki PÄRIS jõuluvana käest) siis praegu küll sellist rahutunnet ei ole. Isegi kui ise üritad vabamalt võtta, siis teised jooksevad ikka pea laiali ringi ja kurdavad, et see vaja veel teha ja teine ja kingid ostmata. Poes kusjuures inimesed jooksevad kasvõi pikali. Järjekordadest ei tasu rääkidagi. Inimesed on närvilised, et ei jõua kõike asju tehtud Buu!
Praegu ei ole enam jõulu aeg aeglane. Päevad lähevad helikiirusel ja need 2 ndlt, mis on veel jäänud aasta lõpuni on suhteliselt kinni book`itud. Ma loodan, et jõulurahu leiab kah aega tulla, sest töölt on ntx pea 2 ndlt pausi (a palk jookseb nagu ikka;)
Tegelikult tahaks mõned päevad lihtsalt vedeleda oma uues hiiglasuures voodis ja vaadata telekast lastesaateid, lülitada telefon välja, et keegi ei segaks ja kuhugi ei kutsuks. Ja üldse viimasel ajal paneb telefon mind ärrituma. Kuna olen lepinguliselt seotud TELE2 -ga, otsin telefoni sealt odavalt, siis ei saa lepingut ära lõpetada (leppetrahv 2000.- ei tahaks maksta) ja paar kolm kuud veel lepingu lõpuni jäänud. AGA levi on viimasel ajal jube kehv. Ei kuule, hakib kõnesid- enamasti teeb ta seda just öeldiste ajal e. lõpptulemuseks ei saa teisest inimesest suurt midagi aru, arved on 3x suuremad ja närvikulu= hindamatu! Käsin esinduses ka oma pahameelt välja valamas, pmst ma ei ole enam rahul selle teenusega ja mille eest ma maksan, kui ma midagi ei kuule ja pean seetõttu alati tagasi helistama ja lihtsaid asju 3 korda üle küsima?!?! Ühesõnaga sealt öeldi ,et jah on küll praegu lood nii, aga kohe kohe on asi paranemas, kuna uuendavad mingeid võrke. OK arusaadav, kui see asi oleks paar päeva. Aga tänaseks on möödas khmm 2 kuud? 3 kuud? ei mäletagi täpselt ja asi ei ole enam endine, natuke on paranenud, aga ikka on kõned katkendlikud. Suuuucks! Läks nats pikaks see tele 2 antireklaam, aga mis ma öleda tahtsin oli see, et telefonist tahaks ka puhata.
Jäänud on veel poolteist päeva tööd. Ja siis jään "rahu" ootele:P Neljapäeval peale tööd läheme Valge Gospli grande finale kontserdile Linnahalli. Sebisin venna ka kaasa, kuna ootamatult selgus, et saan siin veel tasuta pileteid. Maiken saatis hommikul meili, et saan veel ühe lisapileti tasuta. Niisiis kokku on minu nimele 3 piletit. Tean, et tuleb võimas! Eelmne aasta vaatasin telekast kõik kordused ära. Laulud kulusid juba pähe(= Kusjuures pärast seda tekkis sügavam huvi ka WAF-i vastu. Usun, et lives on kõik vähemalt poole võrra võimsam. Võimalik, et järgmine aasta laulan ise ka seal, aga seekord naudime Jüri ja Lemme osalust. Pärast on WAF-i jõulukas ka.

Õnneks mul jõulukigid ostetud. Ainuke asi on see, et tahaks veel sipsti juuksurist läbi käia, aga kui ei jõua, siis ei ole ka midagi hullu sest tegelikult 2 ndlt tagasi alles käisin.

Teema on maas!
Võtan rahulikult:)



Minul piisab akude laadimiseks neist kahest:)

Kommentaare ei ole: