pühapäev, 9. detsember 2007

reede-pühapäev

Kui neljapäev tundus täiesti hall ja vihmapilved kõik peakohale kokku jooksid ja mind isegi müristama panid, siis reedeks otsustas sisemine rahu tagasi tulla:) Loomulikult oli selles oma osa meeldival tegevusel, mis alati naeru suule toob ja naudingut pakub- muusika tegemine. Esinesime haridusametnikele akustilise bändiga ja saime VÄGA palju positiivset tagasisidet, kuigi poleks lootnud. Esiteks läks asi omaltpoolt suht pekki, mõned valed noodid ja komistused instrumentaalpartiis (mida poleks mingil juhul tohtinud olla, aga kuna me ei ole masinad ja eksimine on inimlik, siis palun vabandust:):))Aga lõppkokkuvõttes oli vist kõik siiski hästi... Oma tublidust tähistasime ühise õhtusöögiga. Pärast seda läksin töökaaslastega tähistama, Alfredi pubisse. Issver, mis jõmme see täis oli, jube! Õnneks olime ülakorrusel ja sinna neid ei lastud, aga kui all jooke ostmas käisime, siis olid nad ümber nagu kärbsed. Seetõttu ostsigi endale korraga mitu tükki, et alla ei peaks minema. Fuuu... mingid vene rahvusest noormehed olid vastikult pöördes. Üks ilma hammasteta somm üritas ka mingit juttu arendada... :/ Aga üldkokkuvõttes oli tore. Laulsin vanameister Boris Lehtlaanega duetti ja:D Armin-iga tegime ka kaks lugu. Alguses oli plaan ka Rock cafesse Tanel Padar & The Sun-i uue plaadi esitlusele, aga kuna Alfred-i asi läks pikemaks kui ma plaanisin, siis ei viitsinud enam linna sõita.
Laupäev algas nagu ikka WAF-iga. Päris chill oli. Kauplesin Georgilt endale paar kidraharjutust ka (grupikaaslane Georg on nimelt kidraõpetaja), viimasel ajal on kidraõppimise motivatsioon jälle laes (= Viimasel ajal on "muusika sees" rohkem oldud ka ja asi jätkub, paarid jõulukontsertide piletid on juba soetatud ja ootavad. Nt nagu meeskoori jõulukontsert ja WAF- i "Valge Gospel-i" omad.
Tunnike peale WAF-i tulid meile Triin ja Henka külla. Võtsime Triinuga ühe veini (Estrella, ütlen selle välja, et antireklaami teha. Väga vastik vein. Nii magus nagu suhkruvatt.. öäk. ) Tähistasime Hendriku lubade (taas) kättesaamist. Õhtustasime Babypackis, sinna tulid ka Mart ja Tambet, hiljem ka Ketu.

Koos käisime veel piljardit mängimas ja takkatipuks tegime bowlingutuuri ka. Hästi chill õhtu oli. Thanks teile:)


>

Pühapäev on puhkamiseks! Küünlavalguseks ja mandariinide söömiseks! Whee!

Head II adventi!

Kommentaare ei ole: