esmaspäev, 3. detsember 2007

Kiire kiire...

Päevad mööduvad kiirelt, eriti viimasel ajal. Reedel võtsime aja maha. Peale tööd ei teinudki eriti midagi, käisime vaid haiglas Katu ja Gunni pisitibu vaatamas. Hiljem aga limpsisime kodus kvaliteetveini. See omakorda tähendas, et kuhugi enam sõitma ei hakanud. Andrus kutsus muidu meid mingile majapeole, telefonis kuulsin veel, kuidas räpparid live-s muusikat tegid. Oleks ilmselt huvitav olnud, aga väsimus võitis. Veendusin selles jälle, et kodus on meeletult hea:)Vähemalt jätsin meelde selle koha, kui on vaja midagi orkunnida... suht normaalse hinnaga üürimaja (10 tuba, magamiskohad, saun, kaminad...) Uusaasta peoks ideaalne koht. Mõte järgnevaks aastaks:P Sel aastal ju plaan olemas. Piletidki said täna makstud.
Laupäeval käisime koos Jüriga jälle WAF-is. Meid oli nii palju ,et eriti produktiivset tööd ei saanudki teha. Või noh, eelmine kord sai lihtsalt tunduvalt rohkem, aga kasuks ikka:) Pealegi on seal niisama ka ok olla. Limpsime Susani tehtud kanget kohvi ja tunneme end lihtsalt hästi =) Tellisin Valge Gospli piletid ka ära, whee:)
Laupäeval käisin lõpuks ka Suxi juures ära. Tema tita on juba päris suur ja mina ei olnud teda veel päriselus näinudki, ainult piltide peal. Häbi mulle! Aga see viga sai vähemalt parandatud.
Hilisõhtul helistasin Kermole, rääkisin ta pehmeks ja nii sõitsimegi: mina, tok, Andrus ja Kermo Haiba, kainekaks Kermo. Kuigi poleks vaja olnudki, sest ma ei joonud peaaegu midagi. Lahe oli üle pika aja ühte kunagist tuttavat näha, kes puhtjuhuslikult ka sinna sattus, kusjuures ma ei teadnudki, et nad omavahel suhtlevad. Nagu ikka jõudsime koju alles varahommikul. Millegipärast kipuvad laupäevad alati nii minema...
Pühapäev oli proovide päev- alguses tegime 400-ga ja siis selle akustilise kollektiiviga. Jube chill oli. Õhtu lõppes paraja kiiksuga meie juures... Seda ei saa kirjeldada, situatsikoomika, mida teevad väsinud inimesed...
Hea, kui esmaspäevad on vabad:) Nädalavahetusest peab omakorda ka välja puhkama:) A tänane päev kadus täiega käest- esiteks viisime Jüri k 13 sadamasse, ise kiirustasin Kädi juurde Kiili. Just siis kui hakkasin koju sõitma helistas Katu ja kutsus õnnepaleesse kaasa tibukesele nime panema. Nii armas:)

Ma räägin, et päev möödub märkamatult- selleks ajaks kui õnnekast mustakale poodi jõudsime, oli kell juba 7 õhtul. Õhtusöögid värgid ja ongi päev läbi. Õnneks sel nädalal on ainult 2 tööpäeva ja varsti tuleb jõulupuhkus:)

Kommentaare ei ole: