laupäev, 20. detsember 2008

OJESS

Möödas on üks väga töine nädal. Hommikud on viimasel nädalal alanud juba kella 6st. Et ühildada tööd ja hobi, tuli leida kompromisse. Varahommikul tööle, poolest päevast Linnahalli proovikasse, hilisõhtul koju. Ja nii juba poolteist nädalat. Kui aus olla, siis pole korralikult väljapuhata saanudki. Aga mis sellest! Positiivsed emotsioonid kaaluvad üles kõik muu ja mulle isegi meeldivad sellised piinliku täpsusega planeeritud päevad. Ja mis põhiline, saab koos olla üdini positiivsete inimestega.

Nädala kulminatsioon oli muidugi muusikal OJESS (Omaette jõululugu ehk suur segadus). Hästi mõnus kogemus, teinekordki! Tegime tükki 5x päevas ja pmst iga kord oli täiesti erinev. Järjest lisandusid uued "killud", mida polnud teksti sisse kirjutatud. Aga mis olid justkui rusikas silmaauku ja täpselt omal kohal. Lahe oli! Ainuke tüütu asi oli passimine erinevate etenduste vahel. Iga etenduse vahel oli u tund tühja ootamist, aga käisime vahepeal kohvitamas ja söömas, aeg möödus silmapilkselt.
Etendused õnnestusid kenasti. Ise ma pabistasin tegelikult kõige enam ühe ebapedagoogilise stseeni pärast, kus lapsed tarbivad joovastavaid jooke ja peavad pidu. Aga noh, ma loodan, et loo moraali mõisteti. Ja tegelikult on ka muinasjuttudes läbi aegade alkoholist ja selle tarbimisest räägitud.

Visuaalne pool:









Kommentaare ei ole: