teisipäev, 2. detsember 2008

Ilusad asjad

Hea on näha enda ümber ilu ja õnnelikke inimesi. Sel nädalavahetusel olime tunnistajaks siirale armastusele ja õrnusele, abiellusid Jüri ja Lemme Getter. Hästi meeldivad pulmad olid, nagu muinasjutus. Pruutpaar ise oli ka üle mõistuse kena.

Rahvast oli üle saja. Pulmarong oli lõputu. Tuledevilkudes liikusime läbi linna Viimsisse. Ööpimeduses oli pulmarong veel lummavam kui muidu, sest tuledesära ja kerge vihm lisasid salapära ja romantikat.

Pulmagraafik oli tihe, aga mitte tüütavalt täis bookitud. Kõik tegevused olid huvitavad ja kõik sõnavõtud/tänusõnad siiralt südamlikud.

Lausa pisara võttis silma, kui Jüri oma lumivalges ülikonnas kitarri haaras ja Lemmele üllatuseks ühe loo laulis. Muniasjutuliselt kaunis.
Tõnis ütles hästi-Sellisele üritusele tuleb tulla ilma naiseta, muidu hakkab ka veel tahtma. Ja osasid tahtmisi on suhteliselt võimatu täita. Tal oli õigus:) Nii ilus oli kõik.

Natuke oli uhke tunne ka, et sai oma energiat nende tutvumisse ja kosjatamisesse pandud. Ja näe, kandis vilja see värk! See on hea tunne. Ma tean, et nad on super paar ja üksteise jaoks loodud. Ja hea on olla ilusate ja õnnelike inimeste keskel.

Jüri ja Lemme Bogatkinile palju õnne, algava kooselu puhul!

Ülejäänud pilte näeb SIIT

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kumb Tõnis seda ütles? :D

vips ütles ...

Ohh sind küll:D Mis sa ise arvad?
Ikka too, kes ilma naiseta oli;)