kolmapäev, 27. jaanuar 2010

Natuke siit ja sealt

Viimasel ajal on ööd ja päevad jube sassis. Päeval magan (täiesti normaalne on ärgata 3-4-5 ajal) ja öösiti olen üleval, ütleme et suht hommikuni. Ja sellise skeemiga päevi on nädalas ca 3. Aga see jube luuserdamine hakkab närvidele käima: no suht võimatu on koduseid asju öötundidest ajada. Ma pean ennast muutma (=
Aga hoolimata sellest hakkab mu uus (tglt mis nüüd nii uus, 3 kuud juba saab täis) kodu juba ilmet võtma. Kõik vajalik on olemas & paigaldatud. Suured aitäh`id kõigile, kes sellesse oma panuse on andnud. Sõpru on abistamas käinud ikka mitmeid. Veel eile käis Siim & ka dušinurk sai viimse lihvi. Tha:nks!
Esmaspäeval jõudsime Kristoga isegi Tantsuakadeemiasse. Suhteliselt uskumatu, sest mina olen sinna poole aasta jooksul jõudnud täpselt 3 korda ja Kristo skoor oli kuni esmaspäevani 0. Aga trenn oli jubehea. See ongi selline kokkuvõtmise asi, et tuleb ennast lihtsalt sundida kohale minema, edasine on puhas nauding :) Praegu on kokkuvõtmine pisut lihtsam, sest proovidest puudumine ei tule kõne allagi, kuna aega on jube vähe & esinemisi ootab mitmeid. Esimene neist toimub juba sel pühapäeval, Solarises.
Trennipisiku saime vist sellest väikesest tantsutrennist kätte. Sest teisipäeva hommikul olime nõus ennast VABATAHTLIKULT poolest hommikust üles ajama ja suundusime jõusaali. Tükk aega juba sai lubatud, et lähme, aga teps mitte ei tahtnud see jututasemelt kaugemale jõuda. Kahjuks oli trennisolemise aeg limiteeritud, sest pidin pooleks päevaks tööle minema.


*Hakkan loodetavasti paranema sellest luuserdamisest & ka öö ja päev liiguvad oma normaaltsüklisse tagasi. WAF distsiplineerib! See nädal on ainult 1 WAFivaba päev, ülejäänd aeg on käed-jalad tööd täis ja rihma lõdvaks lasta ei saa (ÕNNEKS) :D

Kommentaare ei ole: